Velg dette alternativet hvis du logger på fra en offentlig eller delt datamaskin.
Tiden ved inaktivitet før automatisk utlogging er kortere.
Velg dette alternativet hvis du er den eneste personen som bruker denne datamaskinen.
Dette alternativet tillater ytterligere tid med inaktivitet før du automatisk logges av.
1